Home - Diensten

Diensten

VERLAAGD PLAFOND PLAATSEN

Het plaatsen van een verlaagd plafond is een veelzijdige oplossing die zowel functionele als visuele voordelen biedt voor verschillende soorten ruimtes. Profiteer van voordelen zoals verbeterde isolatie, verbeterde akoestiek en de flexibiliteit om verlichtingsarmaturen of andere ontwerpelementen op te nemen. We gebruiken hiervoor gipsplaten

(ook gyproc genoemd).

Gyprocplaten bieden verschillende voordelen die ze tot een ideale keuze maken voor uw renovatieproject. Met hun grote formaat en lichte gewicht zijn ze gemakkelijk te hanteren en te installeren. Dit maakt ze geschikt voor verschillende toepassingen, zoals valse wanden, scheidingswanden, plafonds en voorzetwanden.

Bovendien zijn Gyprocplaten uitstekend geschikt om isolatie te bedekken, waardoor ze bijdragen aan een betere energie-efficiëntie van uw woning. Wat betreft de specificaties, kunt u kiezen uit verschillende varianten, waaronder vochtbestendige, dampbestendige, vuurbestendige en geluidsisolerende Gyprocplaten.

Op deze manier kunt u precies het type Gyprocwand kiezen dat het beste past bij uw specifieke behoeften en omgeving. Of u nu op zoek bent naar een wand die bestand is tegen vocht, brandveiligheid vereist of geluidsoverdracht wil verminderen, er is een Gyprocoplossing voor elke situatie.

Soorten gipsplaten:

 • Akoestische gipsplaten

  zijn speciaal ontwikkeld om geluid te dempen. Ze zijn ideaal voor woningen gelegen aan drukke straten, rijwoningen met dunne scheidingswanden, of om geluidsoverdracht binnen uw eigen huis te verminderen.

 • Standaard Gyprocplaten

  Onze standaard Gyprocplaten staan garant voor uitstekende kwaliteit en zijn geschikt voor diverse toepassingen. Ze hebben een stevige kern van gips met een kartonnen omhulsel, waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn voor verschillende projecten.

 • Waterwerende Gyprocplaten

  Herkenbaar aan hun groene kleur, ze zijn speciaal ontworpen voor vochtige ruimtes zoals badkamers en technische ruimtes. De kern is onbrandbaar en tijdens het productieproces worden waterafstotende stoffen toegevoegd.

  Ze zijn ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en technische ruimtes, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de gevolgen van vochtige omgevingen.

 • Dampbestendige platen

  Hebben aan één zijde een dampbestendig papier. Ze bieden een lichte waterbestendigheid en zijn bijvoorbeeld perfect geschikt voor gebruik in keukens, maar niet geschikt voor vochtige ruimtes.

 • Brandwerende Gyprocplaten

  Deze rood gekleurde platen hebben een kern van onbrandbaar gips en bieden extra bescherming tegen brand. Ze zijn ideaal voor toepassingen waar brandveiligheid een prioriteit is.

Kies voor pleisterwerk op jouw muren en profiteer van de betaalbaarheid, uitzonderlijke duurzaamheid, gemakkelijk onderhoud en de flexibiliteit die het biedt voor Gyproc installaties. Transformeer jouw ruimte tot een langdurige en visueel aantrekkelijke plek die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Klik hier om uw gratis offerte aan te vragen. We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Contacteer ons

 • re-newvations@hotmail.com

 • +32 465 76 23 85

 • Viide Olympiadelaan 20, Antwerpen

Andere Links

VIIde-Olympiadelaan 20, 2020 Antwerpen, Belgium

© Copyright 2023 - Re-Newvations BV - BE0729 643 403

© Copyright 2023 - Re-Newvations BV - BE0729 643 403 - Designed by ZH