Home - Diensten

Diensten

Crepi kleuren

Op zoek naar een veelzijdige en duurzame afwerking die het uiterlijk van uw woning kan transformeren? Ontdek crepi, ook wel bekend als stucwerk of gevelpleister.

Crepi is een essentieel onderdeel voor een mooie look, hoger isolatiecomfort en een betere bescherming van uw gevel.

Bezetten binnenmuren

Bij binnenbepleistering streven we ernaar om uw interieur de perfecte afwerking te geven die het verdient. Met zorg en precisie zetten we de stuc op uw muren en plafonds, zodat deze naadloos en vlekkeloos zijn. Ons team heeft oog voor detail en zorgt ervoor dat elke hoek en kier perfect wordt afgewerkt, met als resultaat een strak en esthetisch resultaat.

Verlaagd plafond plaatsen

Het plaatsen van een verlaagd plafond is een veelzijdige oplossing die zowel functionele als visuele voordelen biedt voor verschillende soorten ruimtes. Profiteer van voordelen zoals verbeterde isolatie, verbeterde akoestiek en de flexibiliteit om verlichtingsarmaturen of andere ontwerpelementen op te nemen.

Isolatie binnenmuren

Door isolatie toe te passen op binnenmuren wordt warmteverlies verminderd en wordt de geluidsoverdracht beperkt. Dit kan helpen om de energiekosten te verlagen en het geluidsniveau in huis te verminderen.

Verven met verfspuit machine

Verven met een verfspuit is een efficiënte en snelle manier om verf gelijkmatig aan te brengen op oppervlakken. Met behulp van een verfspuitpistool wordt de verf onder hoge druk verneveld en gelijkmatig verspreid over het te schilderen oppervlak.

Klik hier om uw gratis offerte aan te vragen. We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Contacteer ons

  • re-newvations@hotmail.com

  • +32 465 76 23 85

  • Viide Olympiadelaan 20, Antwerpen

Andere Links

VIIde-Olympiadelaan 20, 2020 Antwerpen, Belgium

© Copyright 2023 - Re-Newvations BV - BE0729 643 403

© Copyright 2023 - Re-Newvations BV - BE0729 643 403 - Designed by ZH