Home - Diensten

Diensten

ISOLATIE BINNENMUREN

Door isolatie toe te passen op binnenmuren wordt warmteverlies verminderd en wordt de geluidsoverdracht beperkt. Dit kan helpen om de energiekosten te verlagen en het geluidsniveau in huis te verminderen.

Bespaar kosten op de lange termijn en geniet van een comfortabeler huis door isolatie te installeren. Dit helpt warmteverliezen te verminderen en houdt de energierekening laag. Profiteer van het perfecte moment om isolatie te laten installeren tijdens het aanbrengen van externe bepleistering. Wij beheren het hele project, inclusief alle voorbereidingen en eventuele extra bouwwerkzaamheden.

 • Kostenbesparing op lange termijn:

  Door isolatie te installeren, kun je op de lange termijn aanzienlijk kosten besparen doordat het helpt om de warmteverliezen van je huis te verminderen, waardoor je energieverbruik wordt verminderd en je energierekening lager uitvalt.

 • Comfortabeler huis door vermindering van warmteverliezen:

  Naast de kostenbesparing biedt isolatie ook het voordeel van een comfortabeler huis, omdat het helpt om de warmte beter vast te houden en tocht te verminderen, waardoor je een aangename temperatuur kunt handhaven en een gezellige leefomgeving kunt creëren.

 • Lagere energierekening:

  Het installeren van isolatie komt goed van pas tijdens het overwegen van externe bepleistering, omdat beide projecten elkaar kunnen versterken en synergie kunnen creëren, waardoor je tijd en moeite bespaart door ze gelijktijdig uit te voeren.

 • Perfecte combinatie voor het aanbrengen van externe bepleistering:

  Als je besluit om isolatie te laten installeren, hoef je je geen zorgen te maken over het beheer van het project, omdat wij het van begin tot eind zullen beheren, inclusief alle noodzakelijke voorbereidingen en eventuele extra bouwwerkzaamheden, zodat je een stressvrije ervaring hebt.

 • Volledig projectbeheer:

  Investering in isolatie biedt niet alleen op de lange termijn voordelen, maar je zult ook directe voordelen ervaren, zoals een verbeterd comfortniveau en een verhoogde energie-efficiëntie, waardoor je meteen kunt profiteren van de positieve resultaten na de installatie.

Klik hier om uw gratis offerte aan te vragen. We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Contacteer ons

 • re-newvations@hotmail.com

 • +32 465 76 23 85

 • Viide Olympiadelaan 20, Antwerpen

Andere Links

VIIde-Olympiadelaan 20, 2020 Antwerpen, Belgium

© Copyright 2023 - Re-Newvations BV - BE0729 643 403

© Copyright 2023 - Re-Newvations BV - BE0729 643 403 - Designed by ZH