Home - Diensten

Diensten

CREPI KLEUREN

Op zoek naar een veelzijdige en duurzame afwerking die het uiterlijk van je woning kan transformeren? Ontdek crepi, ook wel bekend als stucwerk of gevelpleister. Crepi is een essentieel onderdeel voor een mooie look, hoger isolatiecomfort en een betere bescherming van uw gevel.

Op zoek naar een veelzijdige en duurzame afwerking die het uiterlijk van je woning kan transformeren? Ontdek crepi, ook wel bekend als stucwerk of gevelpleister. Crepi is een essentieel onderdeel voor een mooie look, hoger isolatiecomfort en een betere bescherming van uw gevel.

Crepi, ook wel bekend als stucwerk of gevelpleister, is een veelzijdige en duurzame afwerking die het uiterlijk van elk woning kan transformeren. Als gerenommeerd renovatiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het leveren van uitstekende crepi-diensten die zorgen voor een mooie uitstraling en optimale bescherming van jouw woning of bedrijfsruimte.

Of je nu de gevel van een bestaande woning wilt vernieuwen of een kenmerkende uitstraling wilt toevoegen aan een nieuwbouwproject, onze crepi-diensten zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

 • Bepaalt grotendeels het uiterlijk van jouw woning

  Crepi biedt een veelzijdige afwerking die jouw woning een volledig nieuwe uitstraling kan geven. Of je nu een moderne, strakke look wilt of een meer rustieke en traditionele uitstraling, crepi kan het uiterlijk van jouw woning volledig transformeren en de waarde ervan verhogen.

 • Relatief betaalbaar om licht beschadigde buitenmuren een egale deklaag te geven

  Zelfs als je het door een ervaren vakman laat uitvoeren, is gevelpleisterwerk nog steeds betaalbaar. Het biedt de ideale oplossing om licht beschadigde muren eenvoudig weer als nieuw te maken.

 • Brede selectie van kleuren, texturen en afwerkingen

  Crepi biedt een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om kleuren, texturen en afwerkingen. Verkies je een gladde en strakke afwerking of een meer ruwe en rustieke textuur? er is altijd een crepi-optie die perfect past bij jouw stijl en voorkeuren.

 • Uitstekende bescherming tegen vocht, scheuren en verkleuring

  Dankzij de hoogwaardige materialen en technieken die worden gebruikt bij het aanbrengen van crepi, biedt het uitstekende bescherming tegen vocht, scheuren en verkleuring. Gevelpleister laat waterdamp naar buiten ontsnappen, waardoor u verzekerd bent van een vochtvrij woning.

 • Ideaal als afwerkingslaag bij het plaatsen van gevelisolatie

  Gevelpleisterwerk kan perfect worden gecombineerd met andere afwerkingen voor buitenmuren, zoals isolatie. Het is bijvoorbeeld perfect geschikt als afwerkingslaag wanneer je van plan bent om gevelisolatie te laten installeren.

Bij het aanbrengen van crepi hanteren we strikte kwaliteitsnormen en besteden we veel aandacht aan detail. Ons ervaren team zorgt ervoor dat elke crepi-installatie met precisie wordt uitgevoerd, met oog voor elk aspect van het proces, om een perfecte afwerking te garanderen.

Klik hier om uw gratis offerte aan te vragen. We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Contacteer ons

 • re-newvations@hotmail.com

 • +32 465 76 23 85

 • Viide Olympiadelaan 20, Antwerpen

Andere Links

VIIde-Olympiadelaan 20, 2020 Antwerpen, Belgium

© Copyright 2023 - Re-Newvations BV - BE0729 643 403

© Copyright 2023 - Re-Newvations BV - BE0729 643 403 - Designed by ZH