Home - Diensten

Diensten

BEZETTEN BINNENMUREN

Renoveert u uw oudere woning of start u een nieuw project, binnenpleisterwerk zorgt voor een strakke en naadloze afwerking van uw muren en plafonds. De resultaat is een volstrekt egale muren die schilderklaar zijn, zo u meteen aan de slag kan met het schilderen of het behangen.

Als je op zoek bent naar een grondige vernieuwing of opfrissing van je interieur, het is zeker de moeite waard om je muren te laten bepleisteren. Het binnenpleisterwerk, ook wel bekend als bezettingswerken, vormt de basis voor een strakke en professionele afwerking van je muren. Het is de ideale oplossing om meteen aan de slag te gaan met schilderen of te behangen.

 • Kosteneffectieve Oplossing

  Pleisterwerk biedt een betaalbare manier om de uitstraling van jouw muren te verbeteren zonder een groot budget te spenderen.

 • Ongeëvenaarde Sterkte en Duurzaamheid

  Pleisterwerk staat bekend om zijn uitzonderlijke sterkte en langdurige prestaties. Eenmaal aangebracht, vormt het een robuuste basis die bestand is tegen dagelijkse slijtage, waardoor jouw muren jarenlang mooi blijven.

 • Ideale Basis voor Gyproc Werk

  Pleisterwerk dient als de perfecte basis voor Gyproc installaties. Het solide en stabiele oppervlak biedt een betrouwbare ondergrond voor het aanbrengen van Gyproc platen, wat zorgt voor een naadloze en professionele afwerking.

 • Gemakkelijk te Reinigen en Onderhouden

  Met pleisterwerk zijn jouw muren eenvoudig schoon te maken. Het gladde oppervlak maakt moeiteloze verwijdering van stof, vlekken en vegen mogelijk. Geniet van een onderhoudsarme oplossing die jouw muren fris en onberispelijk houdt met minimale inspanning.

 • Verbeterde Geluids- en Thermische Isolatie

  Ervaar verbeterd akoestisch comfort en energie-efficiëntie met pleisterwerk op jouw muren. De inherente eigenschappen van pleisterwerk helpen geluidsoverdracht te dempen, waardoor een rustigere binnenomgeving ontstaat. Daarnaast dragen de thermische isolatie-eigenschappen bij aan het behouden van een comfortabele temperatuur en het verminderen van energieverbruik.

 • Rond ramen en deuren gaat snel en eenvoudig

  Het aanbrengen van pleisterwerk rond deze specifieke gebieden is vaak een uitdaging, maar met de juiste expertise en ervaring van ons team verloopt dit proces soepel en efficiënt. Dankzij onze vakmensen kunnen we nauwkeurig werken en zorgen voor een naadloze afwerking. Dit betekent dat de pleister vakkundig rond de ramen en deuren wordt aangebracht, waardoor er geen zichtbare overgangen of onregelmatigheden ontstaan.

 • Wegwerken van oneffenheden op moeilijke plaatsen

  Pleisterwerk is een veelzijdige afwerkingstechniek die kan worden toegepast op verschillende oppervlakken, zoals muren en plafonds. Door het aanbrengen van een egale laag pleister kunnen kleine onvolkomenheden, zoals scheuren, deuken of andere oneffenheden, effectief worden verborgen. Het resultaat is een glad en uniform oppervlak dat er schilderklaar is.

Klik hier om uw gratis offerte aan te vragen. We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Contacteer ons

 • re-newvations@hotmail.com

 • +32 465 76 23 85

 • Viide Olympiadelaan 20, Antwerpen

Andere Links

VIIde-Olympiadelaan 20, 2020 Antwerpen, Belgium

© Copyright 2023 - Re-Newvations BV - BE0729 643 403

© Copyright 2023 - Re-Newvations BV - BE0729 643 403 - Designed by ZH